Mejl/SMS om fadderbarnets födelsedag

Hej!

Fick ett SMS att mitt fadderbarn fyller år idag! Men jag skickade en hälsning till henne för några dagar sedan. Har hon inte fått den då? 😳
Christina Fröjdlund Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Christina,

  Tack för ditt meddelande!

  Vi kan se att du har skickat en hälsning till ditt fadderbarn via Min sida och det är på väg till henne. Anledningen till att du fått ett SMS är på grund av att vi skickar ut mejl och SMS till alla våra barnfaddrar inför ett fadderbarns födelsedag. Så det är endast ett allmänt tips till våra faddrar och är inte baserat på om faddern tidigare har skickat en hälsning.

  Här nedan kommer lite information om brevets väg från det att du som fadder skickat en hälsning via Min sida till dess att fadderbarnet får brevet:
  - När brevet har skickats via Min sida kommer det in digitalt till oss på Plan International Sverige. Här läses det igenom, kontrolleras och översätts vid behov. Detta kan dröja uppemot 1-3 veckor beroende på hur våra resurser ser ut, men vi jobbar ständigt för att få iväg breven så snabbt som möjligt.

  - När brevet väl är godkänt så skickas det digitalt till våra kollegor i landet där fadderbarnet bor. Där översätts brevet igen till det lokala språket innan det sorteras för transport till de olika områdena. Plan Internationals lokala personal är alltså de som skriver ut brevet och överlämnar det personligen till fadderbarnet eftersom det ofta saknas fungerande postgång i de områden Plan arbetar. Därför hanterar Plan all postgång mellan faddrar och fadderbarn.

  Hoppas detta besvarade din fundering, och du är varmt välkommen att höra av dig igen om du skulle ha någon ytterligare fundering.

  Stort tack för ditt stöd som barnfadder!

  Med vänlig hälsning,
  Isabella
  Isabella Givarhandläggare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.