Till senaste kommentaren

Hur ändrar jag mitt månadsbelopp?

Du kan ändra ditt månadsbelopp på fadderbidraget genom att logga in på Min sida. Du ändrar till det nya beloppet under fliken "Betalningar".
Plan International Sverige Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hejsan,
  Jag har precis blivit Flickafadder och det känns fint och kul att få vara det. När jag träffade er representant utanför ICA i så diskuterade vi inte olika belopp utan det sattes 250:-/mån. Då jag skänker till andra organisationer skulle jag om det gick vilja ändra beloppet till 100 kr/månad om möjligt. Det gick ej på er hemsida via Min sida utan där var minimibelopp som gick att välja 200 kronor/månad. Vill ändå kolla om det går att ändra. Tack på förhand!
  Malin
  Malin
 • Hej Malin,

  Tack för ditt meddelande och för att du att att bli fadder hos oss!

  Som Flickafadder kan man absolut vara med och bidra från 100 kr/månad. Det verkar dock som att du är registrerad som Barnfadder, och som Barnfadder är minimibeloppet 200 kr/månad. Det är därför det inte går att ändra beloppet på Min sida. Vänligen återkom till oss om du önskar byta fadderskapstyp till ett Flickafadderskap på 100 kr/månad så ordnar vi det direkt!

  Med vänliga hälsningar
  Torill, Givarservice
  Torill Regionshandläggare
 • Hej igen & tack för ditt svar. Då ändrar jag till 100:-/mån och Flickafadderskap:)
  Tack på förhand./Med vänlig hälsning Malin

  Malin
 • Hej Malin,
  Absolut, då ändrar vi det! Du kommer få hem mer information om ditt nya Flickafadderskap på posten och därefter löpande uppdateringar via mejl. För november månad kommer det dock hinna dras 250 kr avseende barnfadderskapet då vi redan skickat den filen till banken för denna månad, men från och med december är ditt nya belopp som Flickafadder 100 kr.

  Stort tack för att du är med och stöttar oss i det viktiga arbetet för att stärka flickors rättigheter!

  Hälsningar,
  Torill, Givarservice
  Torill Regionshandläggare
 • Hej! Jag skulle vilja sänka mitt månadsbelopp till 200 kr. Kan ni fixa det?


  Jenni Olá
 • Hej Jenni,
  Tack för ditt meddelande! Det kan vi absolut hjälpa dig med. Ändringen kommer att gälla från och med mars månad. Stort tack för ditt stöd som fadder!
  Torill Regionshandläggare
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.