Till senaste kommentaren

Hur gör jag för att byta mejladress/lösenord till min inloggning?

 • För att byta mejladress till din inloggning behöver du kontakta Givarservice. Tänk på att uppge din nuvarande mejladress och den mejladress du önskar uppdatera till. 
 • För att byta lösenordet, klicka på "Glömt lösenord?" på inloggningssidan till Min sida. Då skickas ett mejl till din mejladress med instruktioner om hur du går tillväga för att byta lösenord. 
Plan International Sverige Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!
  När jag ska logga in på Min sida säger den fel lösenord och när jag klickar på ”glömt lösenord” säger den att mailadressen inte finns. Jag får Mail av er och jag har loggat in tidigare så jag vet att det inte är sant. Kan ni hjälpa mig vad som är fel?
  /M
 • Hej Matilda, tack för ditt meddelande! Vad roligt att du vill använda dig av Min sida för att hålla koll på ditt fadderskap. Vi hade ett tekniskt fel på Min sida under helgen som gjorde att man inte kunde logga in där. Detta problem ska nu vara löst. Testa gärna att logga in med samma inloggningsuppgifter som tidigare så borde det fungera för dig. Hör av dig till oss igenom om det inte skulle fungera så får vår it-avdelning undersöka saken närmare.
  Torill Sponsorship manager
 • Hej jag är fadder men jag har bytt mailadress var kan jag uppdadera den nya mailadressen så jag kan gå in på mina sidor


  V. H. Birgitta
  Birgitta Karlsson
 • Hej Birgitta,

  Tack för ditt inlägg!

  För att byta mejladress behöver du mejla oss din nya mejladress på fadder@plansverige.org tillsammans med ditt faddernummer eller fullständiga personnummer så hjälper vi dig med det.

  Stort tack för ditt engagemang!

  Med vänlig hälsning,
  Isabella Regionshandläggare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.