Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Jag har missade samtal från er, vad gäller det?

Vi brukar kontakta våra faddrar via telefon av olika anledningar.

- Är du barnfadder så kan samtalet handla om att vi vill informera om att ditt fadderbarn har fyllt 18 år. Här kan du läsa mer om den processen. 

- Vi brukar också kontakta våra faddrar med information om att till exempel det anmälda kontot för autogiro inte blivit godkänt, eller liknande betalningsärenden.

- Vi ringer även våra nyblivna faddrar för att hälsa dem välkomna och för att generellt höra så att de fått all information som de behöver.

- Vi ringer ibland även våra faddrar för att tacka för det värdefulla stöd de bidrar med och ge information om vilka projekt de varit med och stöttat den senaste tiden. I samband med detta ger vi även information om den återinförda möjligheten till skattereduktion.

Är det så att du av någon anledning föredrar att inte bli kontaktad per telefon, mejla gärna till fadder@plansverige.org så kan vi lägga in detta som en notering på ditt fadderskap.
Plan International Sverige Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Jag har missat samtal från nummer 08-40307484, men detta nummer finns inte angivet här på er sida. På webbplatsen 180.no står det att det är Plan Sverige som ringer, stämmer det? Eller är det någon som utger sig för att vara ni?
  Erika
 • Hej Erika,
  Tack för ditt meddelande!

  Vi kan bekräfta att det är vi som ringt dig. Det telefonnummer som du har angett är ett telefonnummer som vi endast ringer utgående samtal ifrån och inte det telefonnummer som går till Plan International Sveriges växel och Givarservice.

  Skulle du vara osäker på om det är vi som har ringt, finns samtliga av de nummer som vi ringer ut med registrerade på hitta.se.

  Skulle du ha ytterligare frågor rörande samtal eller ditt fadderskap är du varmt välkommen att ringa in till oss på Givarservice på 08-58 77 55 00 eller mejla in ditt ärende till fadder@plansverige.org.

  Med vänlig hälsning,
  Ellinor
  Ellinor

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.