Hur aktiverar jag Min sida?

Du aktiverar genom länken här: Aktivera Min sida. Följ sedan stegen nedan:


1. Skriv in din mejladress under fliken "Aktivera konto". En aktiveringslänk kommer då skickas till din mejl. Kolla gärna i skräpposten om mejlet inte kommer fram direkt till din inkorg.

2. Följ länken i mejlet och välj ett lösenord.

3. Logga in med din mejladress och ditt valda lösenord!

På Min sida kan du se informationen om ditt fadderskap, se dina kontaktuppgifter samt din betalningshistorik. Är du barnfadder kan du självklart även skicka en hälsning till ditt fadderbarn snabbt och enkelt under fliken "Brev". Du kommer även kunna läsa framtida brev från ditt fadderbarn på Min sida.

Plan International Sverige

Kommentarer

 • Hej, jag försöker aktivera mitt konto genom att klicka på länken i aktiveringsmejlet, men lösenordet jag väljer accepteras aldrig. Felmeddelandet jag får är att jag ska kolla att lösenordet har minst 8 tecken, innehåller både siffror samt små och stora bokstäver. Jag provade med minst tio olika lösenord igår kväll, som alla uppfyllde kraven, men jag lyckades inte komma igenom ändå. Jag provade i olika webbläsare också.

  Kan ni hjälpa mig med detta?

  /Patrik


 • Hej Patrik,
  Vi kan se att ditt konto har aktiverats den 17 oktober. Dock vet vi att vissa faddrar felaktigt fått ett meddelande om att det blivit fel vid skapande av konto och att lösenordet inte uppfyller de kriterier som finns, fastän lösenordet faktiskt uppfyller dessa. Detta beror på en tillfällig bugg i vårt system som vår IT-enhet jobbar med just nu för att lösa.

  Detta innebär alltså att det lösenord du valt och som uppfyller alla kriterier faktiskt har godkänts. Så testa gärna att logga in med lösenordet du senast valde och som uppfyllde kriterierna, och din registrerade mejladress. Om problemet fortfarande skulle kvarstå är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss igen så hjälper vi dig vidare. Mejla då in till fadder@plansverige.org så kan vi aktivera ditt konto åt dig från vårt håll.

  Med vänliga hälsningar
  Torill på Givarservice
 • Jag hade inte koll på vilket lösenord jag försökte med sist, men genom att välja ”återställ lösenord” så kunde jag få det att funka till slut.

  Tack för hjälpen,
  Patrik

 • Hej. Samma sak hände mig idag 28 jan 20 som med Patrik. Jag gör som där står, men det köper inte mitt lösenord. Har försökt med flera olika. VARFÖR?
  Det kan ju inte fortfarande vara fel på ert system.

 • Hej Aino,
  För att logga in på Min sida måste man först aktivera kontot och välja ett lösenord. Testa gärna använda webbläsaren Google Chrome eftersom det är den webbläsare som är mest kompatibel med Min sida.
  Skulle du inte lyckas trots att du använder Google Chrome kan du gärna mejla fadder@plansverige.org så kan vi aktivera ditt konto åt dig från vårt håll.
 • Hej! Har i några månader försökt att aktivera mitt konto. Skriver in mailadressen men får aldrig något mail av er. Har dubbelkollat både i skräpposten samt i vanliga inkorgen men inget kommer. Försökte även ringa 2ggr men kom aldrig fram till något. Det bara gick signaler. Supertrist för jag har fått ett brev ifrån mitt fadderbarn som jag gärna hade svarat på.
 • Hej Michel,

  Tack för ditt meddelande! Det var tråkigt att du inte kunnat aktivera Min sida som du önskar, det ska vi självklart hjälpa dig med! Återkom gärna med ditt faddernummer och den mejladress du vill aktivera till fadder@plansverige,org så kan vi hjälpa dig aktivera Min sida direkt. Stort tack för ditt stöd och en fin fortsatt dag önskar jag dig!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.