Till senaste kommentaren

Var hittar jag mina kontrolluppgifter?

I samband med att möjligheten till skattereduktion för gåvor återinförts så kommer vi framöver skicka ut kontrolluppgifter en gång om året till alla våra privata givare, både månadsgivare samt engångsgivare. För att kunna tillgodose sig skattereduktion behöver vissa kriterier uppfyllas vilket du kan läsa mer om vårt inlägg om skattereduktionen. Vänligen notera att det endast är inbetalningen för perioden 12 juli - 31 december som kommer synas i kontrolluppgifterna för inkomståret 2019 eftersom beslutet trädde i kraft i juli 2019. Alla inbetalningar innan juli 2019 kommer därmed inte finnas med i kontrolluppgifterna.

Här nedan följer information om var du kan hitta dina kontrolluppgifter:

- Om du har en mejladress registrerad på fadderskapet och har aktiverat Min sida:
Då kommer du hitta kontrolluppgifterna under fliken "Betalningar"När du väl är inne på "Betalningar" så hittar du kontrolluppgifterna längst ner på sidan. Klicka på den gula knappen för att få fram kontrolluppgifterna i en PDF-fil för föregående inkomstår.


- Om du har en mejladress registrerad på fadderskapet men inte aktiverat Min sida: Då kommer du få ett mejl med information om att det finns kontrolluppgifter att hämta på Min sida, och instruktioner kring hur du aktiverar ett konto. Du kan även läsa mer om hur du aktiverar ett konto på Min sida i vårt foruminlägg.

- Om du har en gammal/fel mejladress registrerad på fadderskapet och därmed inte har tillgång till Min sida: Kontakta oss på Givarservice via mejl (fadder@plansverige.org) eller telefon (08-58775500) och ange då ditt faddernummer eller fullständiga personnummer samt mejladress du vill ändra till. Då ser vi till att uppdatera din mejladress så att du kan aktivera ett konto/logga in på Min sida.

- Om du inte har en mejladress registrerad på fadderskapet eller avregistrerat dig från mejlutskick: Då kommer du få hem kontrolluppgifterna via posten, eller digitalt via Kivra om du har aktiverat den tjänsten. Vi blir alltmer digitaliserade i vår kommunikation med faddrar, så om du vet med dig att du inte har en mejladress registrerad får du gärna återkomma till oss med en aktuell mejladress så registrerar vi den. Med en mejladress registrerad kan du även aktivera ett konto på Min sida och hålla koll på ditt fadderskap den vägen.

Plan International Sverige Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hur aktiverar jag mitt konto datatekniskt (jag är 77 år)?
  lago wernstedt
 • Hej!

  Du aktiverar ditt konto på Min sida genom länken här: Aktivera Min sida. Följ sedan stegen nedan:
  1. Skriv in din mejladress under fliken "Aktivera konto". En aktiveringslänk kommer då skickas till din mejl. Kolla gärna i skräpposten om mejlet inte kommer fram direkt till din inkorg. 2. Följ länken i mejlet och välj ett lösenord.3. Logga in med din mejladress och ditt valda lösenord!

  På Min sida kan du se informationen om ditt fadderskap, ändra dina kontaktuppgifter samt se din betalningshistorik och kontrolluppgifter.
  Torill Sponsorship manager
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.